O nás

Home / About / O nás
O nás

Tlukoucí srdce Prahy 5

Praha 5 je jednou z největších městských částí a je pravděpodobně tou nejrozmanitější. Sousedí se samotným historickým jádrem Prahy a nechybí jí nádherná chráněná přírodní území. Náměstí 14. října s parkem Portheimka, ideálně lokalizované v nejcharakterističtější čtvrti městské části mezi Štefánikovou ulicí a Hořejším nábřežím, bylo dosud využívané k akcím různého typu jen příležitostně.  Díky své poloze se přitom může stát místem pro setkávání, sbližování, poznávání,…  – tlukoucím srdcem Prahy 5. Rádi bychom přispěli k jeho co nejlepšímu využití, a podpořili tak tuto jeho možnou významnou úlohu. A to tak, že k přirozeně přitažlivému prostoru přilákáme ještě větší pozornost vhodným programem.

Tržiště nápadů

Přicházíme s myšlenkou programu, který přiláká lidi a život do tohoto prostoru u vody, proto že voda zklidňuje rozbouřené emoce a po řece mohou odplouvat starosti, těžkosti a problémy. Všichni obyvatelé, děti, dospělí, senioři, našinci, cizinci, zkrátka všichni návštěvníci zde mohou najít příjemnou atmosféru, nové podněty a informace, zábavu a odpočinek.

About

„Náměstí 14. října“ square, ideally localized in the most distinguishing district of Prague 5 between the Štefánikova street and Hořejší nábřeží embankment has only been used for various event occasionally, until now. Yet, thanks to its position, it can easily become the place pro gathering, convergence, getting to know… – the beating heart of Prague 5.

From May till September, a diverse program will contribute to the naturally attractive space at the bank of Vltava river. All inhabitants, children, adults, seniors, locals, as well as foreigners, simply all visitors will enjoy a pleasant atmosphere, new stimulus and info, fun as well as relaxation.

If you would like to become a partner of the project or like to know more about our offer to tenants, please do not hesitate to contact us:

info@naplavka5.cz