Dětský den v Portheimce si užili děti i dospělí

Home / Aktuality / Dětský den v Portheimce si užili děti i dospělí
Dětský den v Portheimce si užili děti i dospělí

V Parku Portheimka jsme 1. června oslavili Mezinárodní den dětí. Počasí bylo nádherné, program bohatý a nálada fantastická.

Kája dětem

Na pódiu se střídaly mladé talenty se zkušenými umělci. Zazpívala nám, zatancovala a do svého vystoupení zábavnou formou zapojila i ty nejmladší diváky mladá zpěvačka Lucie “LUSI” Brzáková.

Svým vystoupením pro děti zábavu rozproudilo hračkářství Bambule s vystoupením svého projektu Kája dětem.

Malé i velké diváky nadchla originální psí módní přehlídka, kterou připravil Psí šatník a jako vždy skvěle moderoval Slávek Boura. Magií pak Portheimku naplnil kouzelník Jan Komberec.

Slávek Boura a psí modelka
Kouzelník Jan Komberec

Odpoledne proběhl casting do soutěže Miss Princess, při kterém půvabné talentované holčičky soutěžily o možnost být na chvíli princeznou.

Ukázkami stepu nadchly talenty z Tanečního studia Andrea. A Patrik Stoupa zazpíval za spontánního tanečního doprovodu nadšených mladých diváků. Celým dnem provázela skvělá herečka, zpěvačka, moderátorka a modelka Bára Mottlová, která všem přítomným také zazpívala.

Bára Mottlová se představila jako moderátorka i zpěvačka

Neméně bohatý byl také doprovodný program. Děti si mohly mimo jiné užít malování na obličej s Kathy Gajewskou, pobavit se ve skákacím hradu nebo na kolotoči a dalších pouťových atrakcích.

Dospělí ocenili možnost navštívit stánek Sparring Partners, zatrénovat si nebo se jen poradit se zkušenými odborníky. Od spisovatelky Kristýny Freiové si pak návštěvníci parku mohli nechat podepsat její nový román Nesmrtelný hrabě.

Se svým originálním uměním se představil výtvarník Roman Řehák. Nechybělo samozřejmě ani skvělé občerstvení, například ve stánku Vychutnávej.cz, e-shopu plného chutí.

Kromě všech účinkujících, stánkařů a také návštěvníků, kteří pomáhali vytvářet skvělou náladu, patří samozřejmě poděkování také partnerům akce. Mezi ty patřili mimo jiné:

Hlavní partner Matthew K. Laker, American Therapist in Prague, Cathedral, Markmont, CZECHVIET INVEST, Partners, Saba Parking, Kultura na dlani,Green David, Exclusive Beauty Clinic, Persum PR a samozřejmě Vzdělávací a informační centrum Prahy 5.