Charitativní den v latinsko-amerických rytmech

Home / Aktuality / Charitativní den v latinsko-amerických rytmech
Charitativní den v latinsko-amerických rytmech

V sobotu 15. 6. si v parku Portheimka rozhodně nenechte ujít akci KARNAVAL LATINO 2019 na podporu Domova Laguna a Týdne pěstounství. Program bude opravdu nebývale bohatý. Na své si přijdou jak milovníci latinsko-americké hudby, tanců, jídla a pití, tak příznivci české muziky, dospělí i děti.

Akce KARNAVAL LATINO v Portheimce se koná nejen pro potěšení návštěvníků parku, ale také na podporu dobré věci. A ne jen jedné. V rámci prvního ročníku Týdne pěstounství budou návštěvníci parku moci navštívit informační stánek o náhradní rodinné péči. A KARNAVAL LATINO si užijí společně s ostatními také klienti Domova Laguna Psáry, pobytového zařízení pro děti i dospělé s mentální retardací. Domovu Laguna také poputuje výtěžek z bohaté tomboly.

Můžete se těšit na živá hudební vystoupení interpretů z Mexika, Argentiny, Kuby či Brazílie, ale také na oblíbenou českou kapelu Naděje. Budete si moci zatančit salsu, bachatu nebo regaeton. Užijete si skvělé jídlo, nápoje a další latinské produkty. Děti potěší zábavné písničkové vystoupení Kája dětem, malování na obličej a další doprovodný program pro radost těch nejmenších návštěvníků.

Milovníci krásné literatury se budou moci setkat s autorkou knih Galilejec a Nesmrtelný hrabě Kristýnou Freiovou. A ke skvělé náladě všech přispěje moderátor Slávek Boura, který bude celým dnem provázet se sobě vlastním příjemným, osobitým humorem.

To vše a mnoho dalšího na vás čeká v sobotu 15. června v Parku Portheimka od 11 do 22 hodin. Sledujte (a sdílejte) facebookovou událost, ve které se každý den dozvíte něco nového o programu.

Vstup na akci je zdarma. Nezapomeňte si nakoupit lístky do tomboly, abyste mohli vyhrát skvělé ceny a hlavně podpořit Domov Laguna Psáry v jejich skvělé práci. Domov Laguny Psáry již téměř půl století nabízí dětem, mládeži i dospělým lidem s mentální retardací nejen profesionální speciálně pedagogickou péči, výchovu a vzdělávání, ale také normální lidský přístup a podmínky ke spokojenému životu.