Představujeme služby na Praze 5: Salon pro psy a kočky

Home / Aktuality / Představujeme služby na Praze 5: Salon pro psy a kočky
Představujeme služby na Praze 5: Salon pro psy a kočky

Adresu Radlická 571/70 by si měli zapamatovat všichni chovatelé psů, koček, ale i jiných domácích zvířátek, kterým chtějí dopřát tu nejlepší, skutečně odbornou péči. Nalézá se zde PGC salon pro psy a kočky, ve kterém se tým profesionálů a současně milovníků zvířat stará o potřeby psů, koček, ale i dalších domácích zvířat, která potřebují stříhání nebo hygienu.

Služby salonu, který pečuje kromě koček a psů třeba také o králíky, morčata nebo křečky, jsou skutečně komplexní: Od jednoduchého (nebo kreativního) stříhání, přes trimování, koupání a detailní hygienu, až po různá kosmetická opatření.

Již brzy se navíc můžete těšit na otevření druhého luxusní salonu na adrese Vrchlického 479/51. „Bude to kouzelné místo jak pro zvířata, tak pro jejich pány,“ říká Valeriya Oykina, zakladatelka, ředitelka a majitelka Petgrooming Company s.r.o. Společnost pro zákazníky připravila mnoho slev a překvapení.

Více si o PGC salonu pro psy a kočky můžete přečíst v článku na zivot-online.cz. Nebo rovnou navštivte webové stránky salonu. Pro další informace si můžete také zavolat na telefonní číslo +420 776 390 035.