Při Dětském dnu si na své přijde každý

Home / Aktuality / Při Dětském dnu si na své přijde každý
Při Dětském dnu si na své přijde každý

1.června můžete oslavit Den Dětí v Parku Portheimka, kde bude program skutečně pro všechny. Kromě živých hudebních vystoupení, tance a kouzelníka proběhne casting do soutěže Miss Princess a kdo je spíše příznivcem sportu, nemůže si nechat ujít doprovodný program se Sparring Partners.

Snem snad každé malé holčičky je být alespoň na chvíli princeznou.
Soutěž Miss Princess založená ve spolupráci s agenturou WOW models v roce 2013 se těší velké přízni dětí i maminek. Zakladatelkou je známá blogerka a držitelka českého rekordu na YouTube Dominika Myslivcová, která spolu se společností Redemtor a.s. soutěž pořádá.
Holčičky nesoutěží o post dětské královny krásy, ale o možnost být na chvíli princeznou. Z celé soutěže si odnáší plno krásných zážitků, hodnotných cen, zkušeností a nových přátel. 

Se Sparring Partners si můžete v Parku Portheimka zatrénovat nebo se třeba jen zadarmo poradit o svém tréninku. Sparring Partners je česká společnost, založená v roce 2008, původně jako volné společenství ověřených profesionálů, sjednocujících služby vysoké kvality v oblasti tělovýchovy a sportu. Nyní se specializují zejména na konzultační a poradenskou činnost a nastavování optimálního pohybového režimu pro klienty s nadstandardními požadavky na individuální servis.